Help Melanie aan informatie voor afstudeeropdracht

Melanie voor het platform

Melanie op haar stageplaats

Melanie Moesman is een ‘meiske’ uit Acht. Ze zat op het Sint Antonius Abt, deed mee aan Acht Got Talent en was vrijwilliger bij de kinderdisco. Nu heeft ze heel andere ambities en hoopt ze af te studeren in het hotel- en eventmanagement, een hbo-opleiding in Eindhoven.

Ze is al een aantal maanden bezig met een scriptie over voor The Cloud Club, een horecagelegenheid op Eindhoven Airport. Nu gooit het coronavirus roet in het eten. Ze kan geen enquêtes meer laten invullen door passagiers. Maar ze is niet voor één gat te vangen en zoekt op een alternatieve manier naar respondenten zodat ze toch zoals gepland haar opleiding kan afsluiten.

Gevlogen vanaf Eindhoven Airport?

Heb je in 2019 of dit jaar nog gevlogen vanaf Eindhoven Airport, vul dan de enquête in. Volg de link of scan de QR-code. Als je bij de laatste vraag je e-mailadres invult, maak je kans op een cadeaubon ter waarde van €25, te besteden bij The Cloud Club.

En heb je zelf niet gevlogen van Eindhoven Airport, maar ken je wel iemand anders die dat deed? Stuur de link naar dit nieuwsbericht door!

QR-code onderzoek Melanie Moesman

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.