Hebt u al gehoord van scouting Johannes Vianney?

Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander.

Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren kennen.

Wist u dat er een hele leuke scoutinggroep al ruim 10 jaar gehuisvest is op Landgoed de Grote Beek? Scouting Johannes Vianney heeft sinds 2010 een plekje gevonden op dit prachtige landgoed. Voorheen had deze scoutinggroep, die ruim 75 jaar bestaat, het gebruik van blokhutten naast de Pastoor van Arskerk. Toen de kerk verkocht werd en een andere bestemming kreeg hebben we de mogelijkheid gekregen om ons te huisvesten op het terrein van de Grote Beek. Het is een prachtige plek middenin de bossen en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een scoutinggroep met ruim 150 leden.
We nodigen u en uw kinderen/kleinkinderen van harte uit om 3x vrijblijvend met ons mee te spelen zodat zij kunnen ervaren of het scoutingspel bij hen past.

NIEUWS:
sinds dit seizoen zijn we gestart met een extra groep op vrijdagavond. De reden is dat scouts vanaf 10/11 jaar vaak moeten gaan kiezen tussen sporten op zaterdagmiddag of naar scouting gaan. Om ze de kans te geven om allebei te kunnen doen (scouting is een goedkope hobby waarbij je allerlei vaardigheden opdoet) kunnen jongens en meisjes vanaf 10 jaar op vrijdagavond vanaf 19.00 uur allerlei uitdagingen aangaan. Het voordeel van scouting is dat het elke week anders is, je leert samenwerken met je leeftijdsgenootjes en we gaan je ook allerlei scoutingtechnieken aanbieden. Scouting staat voor uitdaging & plezier! Ook op vrijdagavond mag je 3x vrijblijvend meedoen.
Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.vianney.nl
Voor een impressie over wat scouting voor uw kind kan betekenen verwijzen wij u naar het volgende filmpje:

komkijkenwatwedoen_scoutsgirl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.