Halloween@Acht

Zaterdag 26 Oktober viert Acht weer Halloween

DEELNEMEN AAN DE TOCHT:

Ben jij tussen de 2-14 jaar en wil je graag meedoen aan de Trick or Treat tocht?
Meld je dan aan door een mail met je naam en leeftijd te sturen naar partycreeps8@gmail.com.
Deelname bedraagt € 1,00 per kind. Inschrijven kan uiterlijk tot zondag 6 oktober echter wacht niet te lang want vol = vol !!!

Helpen met de organisatie & decoratie:

Vind je het leuk om het Partycreeps team met vrijwilligers te ondersteunen bij het organiseren en/ of decoreren van dit festijn? We zijn ontzettend blij met je hulp! Laat het ons weten via bovenstaand e-mail adres.

De routes:

We krijgen regelmatig vragen over de verschillende routes door Acht. In het verleden hadden we vier verschillende routes, dit hebben we vorig jaar teruggebracht naar drie routes langs de straten waar elk jaar de meeste huizen de Halloween flyer zichtbaar voor het raam hadden hangen. Hiermee geef je aan dat de kinderen welkom zijn om aan te bellen voor een lekkere verrassing. Zoals het er nu uit ziet handteren we dezelfde 3 routes als vorig jaar.

Woon je niet langs deze routes?

Maar vind je het wel leuk om de kinderen te verrassen? Zoek dan een plekje langs een van de routes en wacht daar de groepjes kinderen op, dit kan bijv.  met een auto (trunk or treat) , op een stoel met een vuurkorfje erbij of zet met een groepje buurtjes een partytentje op en kleed deze griezelig aan. Kortom verzin iets leuks en doe g(ri)ezelig mee als Achtenaren onder elkaar! Je hoeft dit niet vooraf te melden echter als je dit wel doet kunnen we je informeren over de route, de vertrektijden en het aantal (groepjes) kinderen.

Facebook:

Volg Partycreeps Acht via Facebook en blijf op de hoogte van alles wat met Halloween op Acht te maken heeft. Hier worden onder andere de routes bekend gemaakt en we posten creatieve ideetjes voor het maken van spannende treats en decoraties.
Na afloop worden hier ook alle foto’s geplaatst die tijdens de tocht zijn gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.