Goed idee van onze webmaster?

De webmaster van deze site; Hans Klein Sprokkelhorst is bij velen van jullie bekend als buurtprevent,  fotograaf van allerlei Achtse evenementen en betrokkene bij Kijk op Acht en de Dorpskwis. Overduidelijk iemand die graag bezig is.

Digitaliseren

Nu, ten tijde van de coronacrisis moet hij, net als iedereen, zijn leven anders indelen. Hij zoekt het nu noodgedwongen in bureauwerk. Daarom is hij op dit moment bezig met het digitaliseren van oud beeldmateriaal.

Zijn eerste klus is voor de Achtse Revue. Vanwege hun aanstaande jubileum is hij oude foto’s aan het scannen. Daarnaast is het hem gelukt om een oude videorecorder aan te sluiten op de computer en zo een videoband te digitaliseren. De teaser staat hieronder.

Hans dacht dat het beeld uit 1996 komt, maar zijn thuisfront roept een ander jaar :-).

19 wanneer?

 

Nu de vraag:

  • Van welk jaar is deze uitvoering?
  • Smaakt deze teaser naar meer en willen jullie ook de rest zien? Je mag je reactie hieronder plaatsen

Schatbewaarders

Wie heeft er nog meer van dit soort pareltjes in huis en wil ze aan Hans uitlenen zodat ze ook gedigitaliseerd kunnen worden? Het gaat om filmbeelden en foto’s die betrekking hebben op het leven en feesten in ons kerkdorp. Beeld dat interessant is voor ons nageslacht en dat zonder bezwaar gedeeld kan worden met de rest van het dorp en wellicht ook met de rest van de wereld via deze site.
Twijfel je of jou materiaal geschikt is overleg dan even met Hans. Ben je zeker van je zaak? Dan mag je het naar zijn thuisadres brengen (Roerstraat 22) Vergeet niet jouw contactgegevens te vermelden.

 

 

Eén reactie:

  1. Ik heb van al 2 mensen wat banden gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.