Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Mispelhoefloop!

Op zondag 29 november staat de 8e versie van de Mispelhoefloop op de agenda. Het is een zeer laagdrempelig, recreatief evenement voor jong en oud. Dit jaar is gekozen voor een heel nieuw concept.

Alle afstanden starten en finishen bij de Mispelhoef. Voor de kinderen is er een uitdagende 1 km Kids-trail over het mooie terrein van de Mispelhoef. Er is een 6 km Trail half verhard/half onverhard over een zelfs voor Eindhovenaren verrassend parcours. Daarnaast is de acht van Acht, een mooie grote ronde van 8 km door het hartje van Acht.

Maatregels rond covid-19

Alle startnummers worden thuis gestuurd. Er is een limiet van 250 deelnemers per afstand. Die 250 starten in 3 groepen van 80-85 man. De snelsten starten als eerste zodat er zo weinig mogelijk zal worden ingehaald.
Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl tot een dag vóór aanvang. De kosten bedragen voor de Kids-trail € 2,50 en voor de overige afstanden € 7,00 inclusief een herinnering. De start van de 1 km is om 10.00 uur, de start van de 6 km vanaf 10.30 uur en de start van de 8 km vanaf 11.15 uur.

Er kan ook worden ingeschreven voor de brunch na afloop en voor een Mispelhoefloop shirt.
Bij inschrijving kun je ook nog vrijwillige donatie doen voor de Dierenweide in Acht.

Mocht de Mispelhoefloop onverhoopt niet door gaan dan incasseren we alleen de kosten voor een besteld loopshirt je eventuele vrijwillige donatie.

Meer weten? Neem contact op met Joop Broeders  of eventueel via 06-12422389

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.