Fotogroep Klick

Oprichting
Fotogroep Klick is na het beëindigen van een tweejarige fotocursus van De Wig uit Best in juni 2010 opgericht. Tijdens de cursus heeft zich het plezier in en gevoel voor fotograferen ontwikkeld. Fotoclubs  in de omgeving kenden een ledenstop. Door de wens toch samen verder te gaan met fotograferen is Fotogroep Klick ontstaan.

Doelstelling
Het bieden van een platform voor de leden om hun kijk op fotografie te ontwikkelen en de kwaliteit van hun foto’s te toetsen en te verbeteren.

Activiteiten
Er is een keer per maand, op dinsdagavond, een bijeenkomst. Voor de invulling van die avonden wordt jaarlijks een programma opgesteld met maandelijkse opdrachten.
Centraal staat de bespreking van elkaars foto’s. Daarnaast worden gastsprekers uitgenodigd, bijvoorbeeld over avond/nachtfotografie of de techniek van flitsfotografie. Ook eigen leden dragen hun kennis over aan de anderen, bijvoorbeeld op het gebied van Photoshop, Raw /JPEG,instelling witbalans etc.
We gaan er ook op uit. Het natuurgebeid de Genneper parken en het Glowfestival zijn al bezocht. Safaripark de Beekse Bergen en een architectuurwandeling door Rotterdam staan nog op het programma.
Omdat het sociale aspect belangrijk is, wordt veel waarde gehecht aan een goede sfeer in de club.
Alle leden fotograferen met digitale spiegelreflexcamera’s

Locatie
De fotogroep zit in het Dorpshuis te Acht.

Interesse
Nieuwe leden zijn welkom bij Fotogroep Klick. In verband met de beschikbare ruimte en doelstellingen is 15 het maximum aantal leden. Het kan zijn dat u een tijdje op de wachtlijst moet staan alvorens lid te kunnen worden. Neem gerust contact met ons op zodat we u op de hoogte kunnen stellen van de mogelijkheden. bezoek de website www.fotogroepklick.nl en via het menu ‘contact’ kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen z.s.m. dan contact met u op.

Bestuur
Het bestuur bestaat uit:
Hans Gruijters
Adrie Rotte
Annemieke Voets

1+

Reacties zijn gesloten.