GRATIS VAKANTIESERVICE

Gaat u op vakantie? Inbrekers hebben nooit vakantie en maken juist van die periodes gebruik om bij onbewoonde woningen in te breken. Reden om preventief maatregelen te nemen, zoals het goed beveiligen van uw woning. Maar er is meer mogelijk. Als u op Acht woont kunt u gebruik maken van onze vakantieservice, zodat de buurtpreventie in ons dorp op de hoogte is van uw afwezigheid.

Hoe werkt het?

 

U kunt ons per e-mail laten weten dat uw woning een paar dagen of weken niet bewoond is, bijvoorbeeld wegens vakantie. Deze service loopt het gehele jaar door en is niet alleen bedoeld voor de zomervakantie!

Tijdens uw vakantieperiode zal een speciaal team van de buurtpreventie Acht een extra oogje in het zeil houden. Indien hiervoor aanleiding bestaat, bijvoorbeeld wanneer een raam of deur openstaat, nemen wij contact op met het door u opgegeven waarschuwingsadres, zodat maatregelen genomen kunnen worden.

Heeft u interesse in deze service, stuur een mail naar buurtpreventieacht@gmail.com met als onderwerp “Vermelding afwezigheid woning”.

Geef daarbij het volgende door:

– uw naam, adresgegevens en telefoonnummer
– de afwezigheidsperiode
– het waarschuwingsadres / de sleutelhouder (naam, adres én telefoonnummer)

Wij nemen uw woning dan op in onze looprondes.

Voor de volledigheid willen we nog wel graag aangeven dat wij natuurlijk geen garantie kunnen geven dat er niet in uw woning ingebroken wordt. We kunnen dus niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schades van uw woning of andere eigendommen tijdens uw afwezigheid.

Uiteraard bieden we deze service gratis aan. Mocht u toch een kleine financiële bijdrage willen leveren, dan is die van harte welkom. U kunt uw schenking dan overmaken op rekeningnummer ABNA0572685270 t.n.v. A. Siepel-Arentzen onder vermelding BP8 Vakantieservice.

Wij wensen u een fijne vakantie toe!

 

Team Buurtpreventie Acht

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.