Dorpskwis volgen jaar juni!

De eerst volgende Dorpskwis is pas volgend jaar. De makers van de quiz hebben via WhatsApp een peiling gedaan of er belangstelling was om deze september aan de  Dorpskwis deel te nemen eventueel met een digitale afsluiting. De uitkomst is dat veel mensen het niet zien zitten om onnodig risico te lopen door deel te nemen aan dit al jaren zeer succesvolle dorpsevenement.

Digitaal geen optie

Aangezien het grote quizboek al klaar is zien de makers er geen brood in om hun mooie werk voor een groot deel over boord te zetten zodat er een digitale quiz overblijft. Ze vinden het vooral jammer dat met een digitaal evenement de unieke interactie in verloren gaat. Bovendien een feest met 100 mensen in het Dorpshuis is niet écht een dorpskwisfeest! Alle reden om te besluiten geen quiz in september te organiseren!

Bericht aan teamcaptains

De teamcaptains hebben 1 juli het volgende bericht ontvangen:


Beste teamcaptains. Dankjewel voor jullie reacties in deze app en toevoegingen die mondeling gedaan zijn. Wij hebben als organisatie besloten om de kwis in september NIET door te laten gaan.

Het goede nieuws voor ”t huishouden van Jan Steen’ is dat zij de titel langer mogen dragen 😀.
Gelukkig hoeven jullie niet tot volgend jaar september te wachten om te kunnen kwissen. We gaan een voorjaarseditie maken. Noteer alvast de volgende data. Kwisavond is op zaterdag 19 juni 2021. De feestavond staat gepland op zaterdag 10 juli 2021. Met deze data is rekening gehouden met de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal. We hopen dan op jullie inschrijving te mogen rekenen.


Mooi weer

Nu maar hopen dat 19 juni 2021 een stralende dag wordt, dan kan er heerlijk buiten gequizt worden én kan het feest mogelijk ook buiten gevierd worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.