Concert Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Wij hebben onderstaand bericht ontvangen van de Luchthaven Eindhoven. De Dorpsraad zal hiervoor een gastenlijst insturen.
Dus wil je dit concert bijwonen, stuur dan een mailtje naar dorpsraad@acht.nl of stop een briefje in de bus bij Peter Goedegebure, De Regge 24.
Zoals in onderstaand bericht staat hebben we de volgende gegevens nodig:

 • voornaam
 • achternaam
 • geboorteplaats
 • geboortedatum
 • e-mailadres.

Stuur je bericht voor 16 augustus, zodat wij de lijst op tijd in kunnen sturen. We mogen maximaal 25 gasten aanleveren, dit zullen de eerste 25 aanmeldingen zijn.

bron orkestklu.nl

Beste omwonenden van Luchthaven Eindhoven,
Luchthaven Eindhoven bestaat in september 90 jaar. Wij – de gebruikers van de luchthaven – willen deze mijlpaal graag samen met de omgeving vieren. Daarom bieden wij jullie een concert aan van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Dit vindt plaats in de passagiersterminal van Vliegbasis Eindhoven op vrijdagavond 23 september, aanvang 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open. De verwachte eindtijd is 22.30 uur.
Wij willen jullie als dorps- of wijkraad hiervoor uitnodigen. Omdat het aantal zitplaatsen beperkt is, willen wij jullie vragen een gastenlijst van maximaal 25 personen te maken. Dit hoeven niet per se alleen leden van de dorps- of wijkraad te zijn. De invulling van de gastenlijst laten wij graag aan jullie over.
Indien jullie van de uitnodiging gebruik willen maken, ontvangen wij graag voor 23 augustus de gastenlijst met daarop per persoon ingevuld: voor- en achternaam, geboorteplaats en –datum en een e-mailadres. Deze gegevens zijn nodig om toegang te krijgen tot het militaire deel van de luchthaven. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden na het concert verwijderd.
De gastenlijst kan worden verstuurd naar vliegbasis.eindhoven@mindef.nl onder vermelding van concert en naam van uw dorp of wijk. Op een later moment ontvangen de gasten via e-mail een uitnodiging en een routebeschrijving.
Het is mogelijk op de vliegbasis te parkeren, in verband met het aantal parkeerplaatsen vragen wij onze gasten zoveel als mogelijk met elkaar samen te reizen.
Met vriendelijke groet,
Roel Hellemons, Algemeen Directeur Eindhoven Airport N.V.
Jorrit de Gruijter, Commandant Vliegbasis Eindhoven
Herman de Vries, Voorzitter Eindhovense Aeroclub Motorvliegen

2 reacties:

 1. Joop en Francien van der Heijden

  graag komen wij in aanmerking voor het bijwonen van het orkest van de koninklijke luchtmacht

  • Hallo Joop en Francien,
   Ik heb jullie namen alvast genoteerd, maar zoals in het bericht staat hebben we de volgende gegevens nodig:
   – voornaam
   – achternaam
   – geboorteplaats
   – geboortedatum
   – e-mailadres

   Dit kun je mailen naar dorpsraad@acht.nl of stop een briefje in de bus bij Peter Goedegebure, De Regge 24

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.