Carnaval 2018

Carnaval op Acht start met de traditionele optocht. (INSCHRIJVEN) Typisch op z’n Aachs om 13:08 vanaf de kiosk (opstellen in de Cor Gehrelslaan). De prijsuitreiking zal rond 15 uur plaatsvinden in de tent bij het Dorpshuis.

NIEUW dit jaar is de publieksprijs voor de wagens en de loopgroepen! Toeschouwers willen we vragen om de app: Mentimeter op de smartphone te installeren. Tijdens de optocht zul je een code ontvangen waarmee je je stem kunt uitbrengen.

Stichting Jeugdbelangen heeft dit jaar een nieuwe clown weten te contracteren. Clown Dico zal vanaf 14:15 verschillende optredens in de grote zaal van het dorpshuis verzorgen voor de kleine feestneuzen.

Na de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht kunnen we ons onder begeleiding van DJ Marco gaan storten in het Carnavalsgedruis!
Daarnaast zal het feest nog worden opgeluisterd door niemand minder dan het duo “Pap & Pudding”. Bekend van o.a. de hits “Opblaasbare, afwasbare Barbara”, “Dikke Ria” en “Plastieke Annemieke”. Hilariteit gegarandeerd!

Hans

fotograaf, website bouwer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.