Bruggetje aan de Vliststraat opgeknapt

 

Het is al weer een flinke tijd geleden dat de gemeente aan ons, de Dorpsraad, de volgende vraag stelde:

“Het bruggetje aan de Vliststraat is aan groot onderhoud toe. Het bruggetje gaat niet echt ergens naar toe, dus kunnen we het weg halen, of willen jullie dat het behouden blijft.”

Na enige rondvraag was direct duidelijk dat het behouden moest blijven:

 • Het ziet er leuk uit
 • Vissers staan er vaak op te vissen

 

En nu heeft het dan, net, zijn opknapbeurt gehad. Ja, net, want zoals de foto laat zien, zijn de onderhoudswerkers nog aan het opruimen.

De mannen waren trots op hun werk, maar liepen toch ook rond met de vraag: ‘Waar gaat dat bruggetje nou eigenlijk naar toe?’.
De derde reden waarom het bruggetje moet blijven is natuurlijk de fotowedstrijd voor de Achtse kalender, want het er zal vast op terecht komen.

Foto’s voor de fotowedstrijd kunnen nog tot 1 oktober ingestuurd worden. De foto’s dienen per email ingezonden te worden naar fotowedstrijd@acht.nl, met vermelding van naam en adres.

2 reacties:

 1. Marco Tobben

  Het nieuwe dek van bruggetje is inmiddels in midden al gescheurd en omhoog “gekruld”. Vraag mezelf af of dit wel voldoende goed gelegd is?

 2. Hallo Marco,
  Bedankt voor je reactie. Ik ben er vanavond even wezen kijken, om het eventueel te melden bij de gemeente, maar het is al gerepareerd.
  Groeten,
  Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.