Introductie

Welkom op Acht Digitaal.

januari 1989 ben ik in het dorpje Acht komen wonen. In die jaren groeide Acht van 1000 naar 4000 inwoners. Acht had toen nog een eigen kengetal(04909). Fotograferen en computeren zijn een hobby van mij. Breng dat bij elkaar en je krijgt iets wat op het internet kan. Mijn eerste home-pagina ging over stamboom onderzoek, maar daar veranderd niet zoveel in. Dus zocht ik iets anders, en zo is Acht-Digitaal ontstaan.
Ik had toen beschikking als een van de eerste over een digitale camera en ging de straat door. Zo is de fototour ontstaan. 900 foto’s door heel Acht. Maar bij een fototour alleen kon ik het niet laten. Het verenigingsleven hoort ook op zo’n pagina.
Later kwam ook nog een agenda (de mensen moeten toch weten wat er in Acht te doen is!) Verder staan er ook nog wat bedrijven op de pagina. Het blad “OP ACHT” had na 30 jaar in 2000 zijn laatste uitgave. Veel mensen vinden dat erg jammer. Ikzelf ook, omdat je er veel informatie in vond. Veel informatie zal ik overnemen maar ik zal het wel van de verenigingen zelf moeten ontvangen !!! Het is een leuke hobby en het is mijn manier om me voor Acht in te zetten.

Hans Klein Sprokkelhorst ,(webmaster)
Roerstraat 22 5626DR Acht

Om deze – door veel mensen gewaardeerde – site online te houden, moet ik elk jaar een aardig bedrag betalen, zeker nu ik de site heb vernieuwd. En dat is natuurlijk niet het enige.Ik vraag daarom aan jullie een vrijwillige bijdrage willen geven. Je mag natuurlijk zelf weten hoeveel en ook alle kleine bijdragen helpen. Alvast hartelijk dank voor je eventuele bijdrage. vraag een makkelijk internet adres aan (zakelijk betaal je 30 € per jaar)
nu al bestaan de volgende adressen:
dorpsraad.acht.nl
www.acht.nl/school voor het moeilijke adres: www.skpo.nl/hp-antonius
het is ook mogelijk een mooier internet adres te hebben, waarbij het oude ook nog werkt

De volgende sponsoren hebben de site afgelopen jaar geholpen

  • Achtse belangen
  • Jeu de boule / Kermis
  • AVV
  • KBO

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.