Adviesgroep winkelvoorziening van start

De Dorpsraad heeft acht inwoners geselecteerd die zich betrokken voelen bij het vraagstuk ‘winkelvoorziening’. De adviesgroep gaat de Dorpsraad adviseren over aspecten in de plannen tot realisatie van een winkelvoorziening door de diverse supermarktondernemers.

De adviesgroep vloeit voort uit de wens van de Dorpsraad Acht, die initiator is van het onderzoek naar de behoefte aan een winkelvoorziening. Nu uit onderzoek is gebleken dat 78% van de Achtse gemeenschap behoefte heeft aan een winkelvoorziening, wilde de Dorpsraad de mogelijkheden gaan onderzoeken hoe dit te realiseren is en wilde daarbij ondersteund en geadviseerd worden door bewoners.

De leden van de adviesgroep zullen met de supermarktondernemers en de gemeente Eindhoven om de tafel gaan en eventuele plannen bespreken. Tijdens de openbare vergaderingen van de Dorpsraad zal de adviesgroep updates geven over het proces.

In de adviesgroep nemen deel: Sylvia van der Burg, Wilma Gevers, Frans Hut, Koen Jacobs (voorzitter), Gerrit de Laat, Sharon Renders, Herman Siepel en Yvonne van Vroenhoven (secretaris).

Hans

fotograaf, website bouwer

Reacties zijn gesloten.