Achts verpleegkundige bezorgd sap aan huis

 

Vrouw doet groente in een slow juicer

Anne in haar keuken aan het werk

Ik ben Anne de Mol, 33 jaar oud en ik woon sinds twee jaar met veel plezier op Acht met mijn vriend Ramon. Sinds kort ben ik naast mijn werk als verpleegkundige ook actief met ‘Sap van Ann’.

Inspiratie

In 2017 en in 2018 heb ik twee geweldige reizen van een half jaar gemaakt. In andere continenten leven mensen zo anders dan wij gewend zijn. Vooral het ‘simpele leven’ heeft mij geïnspireerd.

Ik vind het zo mooi om te zien dat mensen aan de andere kant van de wereld  gelukkig zijn met zo weinig. Ze maken gebruik van producten direct uit de natuur. Groenten en fruit groeit vaak in eigen tuin of komt van een lokale markt. Ze verwerken die producten vaak op de meest creatieve wijze. Dat alles heeft ervoor gezorgd dat mijn passie voor gezondheid en gezonde voeding is toegenomen.

Terug in Nederland heb ik besloten iets concreets met die passie te gaan doen.  Het lag voor de hand om mijn (professionele) kennis en de kleinschaligheid van mijn woonomgeving als kracht te gebruiken.

Sap van Ann

Onder de naam Sap van Ann maak ik gezonde sappen van 100% groenten en fruit, zonder toegevoegde stoffen of water. De ingrediënten van de sappen haal ik op de markt (of uit mijn eigen moestuintje). Ik maak de sappen in onze keuken en bezorg ze dezelfde dag, op mijn fiets, bij jou thuis in Acht!

Doordat de sappen in een slowjuicer gemaakt worden blijven de belangrijke voedingsstoffen behouden. Eén Sap van Ann bevat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten fruit! Lekker lokaal en lekker gemakkelijk!

Als je meer wilt weten over mij, Sap van Ann of een keer een sapje thuisbezorgd wil hebben kun je op mijn facebook of Instagram kijken.

Liefs en hopelijk tot snel!

Anne
Sap van Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.