Achtenaar in actie voor KWF Kankerbestrijding

Geachte dorpsgenoten,

Jaarlijks overlijden er erg veel mensen door kanker. Bijna iedereen wordt geconfronteerd met het verlies van een dierbare als gevolg van een vorm van deze vreselijke aandoening. Gelukkig zijn er ook mensen die genezen door therapie en medische behandelingen. Dat zouden er veel meer kunnen worden. Maar om dat te bereiken is meer kennis en dus onderzoek nodig. En dat kost geld.

Dat is dan ook de reden dat ik deel ga nemen aan de 15e editie van de Alpe d’HuZes. Dit is een groot geldinzamelingsevenement dat georganiseerd wordt voor KWF Kankerbestrijding.

Ik doe mee!

Het evenement vindt op 4 juni plaats op de Alpe d’Huez in Franse Alpen.
Samen met 5000 andere deelnemers beklim ik die berg meerdere keren op mijn racefiets. Mijn doel is om 5 keer de top te bereiken. Veertien kilometer om hoog!  Veertien kilometer klinkt niet lang, maar het gemiddelde stijgingspercentage van de route ligt rond de 8,5%. Het hoogteverschil tussen de start en de finish is maar liefst 1100 meter. Dit maakt het afleggen van die 14 kilometer extra zwaar.

Help je mee?

Mijn belangrijkste doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Ik fiets in een team; Alpe du Best. Als team organiseren een veiling. Allerlei kavels worden eerst online aangeboden en worden op de veilingavond in mei verkocht.

Daarom ben ik op zoek naar personen en/of bedrijven die graag hun steentje bij willen dragen. Alles is welkom, zowel op financieel als op materieel gebied. Voor bedrijven kunnen wij, als tegenprestatie, reclame maken via onze banner en websites. Heel aantrekkelijk omdat  op we 100 meter van de finish ons verblijf hebben. Dikke garantie dat de reclame door veel mensen gezien zal worden.

Afgelopen jaren hebben we verschillende artikelen aangeboden. Van schilderijen tot juwelen, vliegen in een zweegvliegtuig tot rijden in een Porsche en van gesigneerde PSV artikelen tot gesigneerde wielershirts. Op de komende veiling komen een gesigneerd shirt van wielrenner Bauke Mollema en de originele DAKAR 2017 trofee van Gerard de Rooy voorzien van zijn handtekening en trucknummer onder de hamer.

We zijn op zoek naar meer van dat soort mooie items. Kun jij ons helpen aan wel of niet gesigneerde, artikelen waarvoor een ander graag geld over heeft? Wij veilen het graag voor KWF.

Financiële steun ontvang ik graag via mijn actiepagina: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sandervanpelt/

Wil je meer weten, stuur me een e-mail via: svanpelt@live.nl

Met vriendelijke groet,
Sander van Pelt
Een trotse deelnemer van de Alpe d’HuZes

Niemand meer dood aan kanker …
Dat is wat ik wil …
Jij toch ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.