Acht Ontmoet Acht op 26 januari

Acht ontmoet AchtOp zondag 26 januari is er een gezellige en informatieve ontmoetingsmiddag voor iedereen in het dorp. In het Dorpshuis zullen verenigingen en andere organisaties zichzelf presenteren. Daarnaast wil de Dorpsraad informatie ophalen; wat kunnen wij voor Acht doen? De middag duurt van 14:00 tot 17:00 uur. Je kan binnenlopen wanneer je wilt en blijven zolang je wilt. De toegang is gratis en wij, de Dorpsraad, trakteren op koffie met cake (de overige drankjes zijn echter voor eigen rekening).

Wat is er allemaal te doen?

barakbak

Veel van de Achtse organisaties zullen zich presenteren. Er zijn mini-optredens van singer-songwriter Jasha en er zijn verschillende activiteiten voor kinderen, ze kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken. Je mag een henna tattoo laten zetten. Er kan gebiljart worden en jong en oud kan zich wagen aan een spelletje barakbak. Kinderen kunnen kennismaken met techniek, gezondheid en duurzaamheid bij De Elektrische Bakfiets.
Ze kunnen o.a. zelf een smoothie maken. De Elektrische bakfiets is een initiatief van stichting 040doet.nl. BuurKrachT geeft onder andere informatie over BUURAUTO en het is de bedoeling dat er een BUURAUTO aanwezig is.

buurauto

De volgende organisaties zijn aanwezig:

Jasha?!

Singer-songwriter Jasha treedt een aantal keer verspreid over de middag op.
Een nummer van Jasha is te beluisteren op YouTube: All I want cover by Jasha Eliane.

 

 

 

 


Wij hopen graag jullie te ontmoeten,

De Dorpsraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.